Numarul de Destin

Asa cum a promis, revenim asupra numerologiei si incepem sa discutam in mod concret aspecte legate de modul in care ne putem calcula numarul de destin, ce este acesta si cum ne influenteaza.

Ce este numarul de destin?

Numarul de destin ne releva oportunitatile care va pot aparea in cale, in timpul vietii, si se calculeaza in functie de numele pe care l-ati primit la nastere, si ale carui litere se convertesc in corespondentul lor numeric. Deci, fiecarei litere ii corespunde o cifra, cifra pe care o vom aduna cu cea de langa ea, ajungand la final, prin reductie, sa rezulte o singura cifra, de la 1 la 9, care reprezinta Numarul vostru de Destin. Complicat?

Cum calculam Numarul de Destin?

Simplu!

Sa luam un exemplu: Popescu Maria. Va mai amintiti tabelul cu modul de transpunere al literelor in cifre, conf. numerologiei Pitagoreene. daca nu, il regasiti aici.

Deci, POPESCU = 7+6+7+5+1+3+3=32; aplicam reductia 3+2=5

MARIA = 4+1+9+9+1=24; aplicam reductia – 2+4=6

TOTAL = 5+6=11 si pentru ca trebuie sa reducem totul la o singura cifra, aplicam o noua reductie 1+1=2

In concluzie, Numarul de Destin al Mariei Popescu este 2.

Caracteristicile fiecarui numar de destin

1

Persoanele al caror numar de destin este 1 sunt caracterizate de o atitudine de tip “eu pot”. Ambitia ii caracterizeaza pe tot parcursul vietii, fapt care le scoate in cale numeroase oportunitati, fiind, in general persoane de actiune. Sunt independenti, cu o incredere deosebita in fortele proprii, avand toate atributele necesare unui lider. Necontrolata, increderea in sine dusa la extrem, poate deveni egocentrism. rutina este ceea ce ii sperie cel mai mult.

2

Numarul de destin 2 apartine persoanelor intuitive, cu inclinatie catre spiritual sau diplomatie. Sunt extrem de sensibili, din punct de vedere emotional, devin anxiosi si apatici si au tendinta de a-si pierde increderea in sine, atunci cand sufera critici.

3

Optimism si creativitate sunt ceea ce ii caracterizeaza pe cei cu numarul de destin 3. Sunt artisti innascuti, demeniul media le vine ca o manusa, iar vanzarile, wow! La partea de caracter nu stau foarte pe roze, dar nu sunt total lipsiti de aceast atribut.

4

Numarul de destin 4 este al profesionistilor si ai celor cu viziuni si standarde inalte. Sunt creativi si foarte organizati, dar uneori putin obtuzi si extrem de exigenti cu ei si ceilalti, fapt care se poate transforma intr-o forma de bullying.

5

Numarul 5 apartine celor care sunt capabili sa se implice in extrem de multe domenii, sunt foarte priceputi, dar nu devin experti in ceva anume. Sunt nerabdatori, extrem de eficienti si foarte organizati.

6

Iubitorii de viata si de vieti sunt cei ai caror numar de destin este 6. Se implica in proiecte umanitare si sar in ajutorul celorlati, lucru care, uneori, se poate transforma intr-o forma de control si abuz asupra semenilor, atunci cand implicarea lor intervine in destinul semenilor.

7

Cifra de destin sapte este cea a liderilor spirituali, a persoanelor care nutresc perfectiune si care au un simt logic excelent. Uneori, pot deveni usor intoleranti cu ceilalti, dogmatici si incapatanati.

8

Marii lideri au cifra de destin 7. Sunt minti stralucite, super organizate, capabile sa conduca multimi. Propria putere si capacitate, necontrolate pot conduce catre despotism si sociopatie.

9

Cifra 9 sau cifra de destin a iubitorilor de oameni, a bunilor comunicatori si a persoanelor creative. Si ei au inclinatii catre arta si domeniul media, dar uneori pot deveni usor insensibili si dominatori.

V-ati calculat cifra de destin? Cum stati? Sunteti creativ, lider sau ambitios? Asteptam raspunsurile voastre in comentarii.

Leave a Comment

Your email address will not be published.